Advokatska kancelarija Dane Žigić - O NAMA

Osnivač advokatske kancelarije je advokat Dane Žigić. Sedište kancelarije je u Novom Sadu, drugom po veličini gradu u Srbiji. Svojim položajem Novi Sad je privredni, ekonomski i kulturni centar Vojvodine, udaljen 70 kilometara od Beograda, delatnost kancelarije se odvija na celokupnoj teritoriji Republike Srbije.

Klijenti kancelarije su pravna lica, domaća i strana fizička lica čije interese zastupamo pred sudovima i drugim državnim organima.

Oblasti zastupanja

Klijente savetujemo u ostvarivanju njihovih zakonskih prava i težimo iznalaženju najboljih rešenja pravnih problema, pri tome rukovodimo se etičkim principima i visokim profesionalizmom.

Obezbeđujemo širok spektar pravnih zastupanja, savetodavnu pomoć i provereno vođenje postupaka, kako za domaće, tako i strane klijente. Raznovrsnost u pravnom zastupanju proizilazi iz želje da se klijentu ponudi celovita usluga.

Pravne usluge pružene od strane naše kancelarije baziraju se na principima profesionalnog odnosa sa klijentom, traženje optimalnih rešenja i strogo poštovanje privatnosti.