KRIVIČNI ZAKONIK: Evo u kojim slučajevima možete da nas kontaktirate

krivicni postupakPružamo i sve druge pravne usluge i pravnu pomoć kada treba da se podnese krivična prijava

Svima je dobro znana poruka “Niko nije kriv dok se u postupku ne dokaže suprotno”, a isto tako svaki čovek ima pravo na advokata i odbranu, ma kakvo god krivično delo počinio. Dok ne dobije zvaničnu presudu, vodi se kao osumnjičeni, a tek pošto se dokaže krivica on postaje okrivljeni.

Krivični zakonik i advokatske usluge

Advokat advokatske kancelarije Žigić iz Novog Sada, profesionalac u svom poslu, ima dugogodišnje iskustvo u odbrani i zastupanju klijenata, kako u krivičnim, tako i u prekršajnim postupcima pred nadležnim sudom, a ukoliko je potrebno i u policiji. U renomiranoj advokatskoj kancelariji dobićete sve pravne usluge, koje pre svega podrazumevaju, odbranu u svim vrstama krivičnih dela, zastupanje u delima opšteg kriminaliteta u svim fazama krivičnog postupka.

Krivični zakonik podrazumeva i prekršajne postupke

Zatim odbrana u svim vrstama prekršajnih postupaka, zastupanje oštećenih u svim vrstama krivičnih i prekršajnih postupaka, zastupanje preduzeća i ostalih pravnih lica u sporovima za krivična dela i privredne prestupe. Osim ovih usluga u advokatskoj Kancelariji Žigić, dobićete i korisne savete, ali i odgovore na sva pitanja iz oblasti krivičnog zakonika.

Krivično zakonik u službi osimljičenog

Takođe, pružamo i sve druge pravne usluge i pravnu pomoć pri kada treba da se podnese krivična prijava, kod privatnih krivičnih tužbi i drugih vrsta akata u krivičnom postupku, kao što je predlog za nadoknadu imovinskopravnog zahteva, naknadu troškova postupka, naknadu štete zbog neopravdanog lišenja slobode.

Ukoliko vam je određeno policijsko zadržavanje ili su vas odveli u pritvor na teritoriji grada Novog Sada, a od vas se zahteva da imate branioca za saslušanje tokom noći, možete pozvati u bilo koje doba, ukoliko nismo sprečeni, odmah ćemo odreagovati.

Podeli tekst:

Možda će vas zanimati: